Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE (2015)
Uitvoering | Golf 1.4 TSI GTE |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Gebruikservaring Golf GTE
Sinds vorige week vrijdag ben ik de trotse eigenaar van een witte Golf GTE. Uiteraard was de bijtelling een doorslaggevende reden maar bij Vallei Auto Groep in Veenendaal stond ook wel een bloedmooi showroom-model waar ik meteen verliefd op werd. Naast het feit dat ie beeldschoon is, had de GTE ook de gewenste opties; zoals open panorama-dak, stoelverwarming, Dab+, geblindeerde ramen, 18" velgen waar ik winterbanden op heb. De eerste 1.100km waren een waar feestje. Na mijn ervaring met de toch trage Volvo V40 D2 is dit een bommetje!!!! Wel zie je de brandstofmeter echt bewegen in negatieve zin. Zuinig is ie niet, zeker niet in GTE modus. Ik moet mezelf ook echt nog aanleren om op te laden. Dan zal de auto vast zuininger worden.
In het donker is het een prachtig verlichte cockpit wat ik persoonlijk heel mooi vind. Overal zit sfeerverlichting. Dit in combinatie met een smooth rijgedrag (stil en comfortabel) bezorgt je een heel luxe gevoel. Elke dag stap ik met een glimlach in. Binnenkort weer een update!
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf Cabriolet 1.2 TSI BlueMotion Navi, Leer/Alc, CC, PDC, Multimedia, PDC, LM, z.g.a.n. APK – Inruil Mogelijk –
- 2012

Volkswagen Golf Variant 1.2 TSI Business Edition Connected R 140Dkm.NAP, Leer, Stoelvw, Navi, CC, PDC & Cam, LM,– Inruil Mogelijk –
- 2016

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Highline