Volkswagen Golf 1.4 TSI GTE (2015)
Uitvoering | Golf 1.4 TSI GTE |
Versnellingen | 6, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Ervaringen t/m 16.000 km
Eind vorig jaar plotseling afscheid moeten nemen van mijn Megane Estate (economisch total-loss na kop-staart) en uit fiscale overwegingen gekozen voor de Golf GTE.
Volkswagen had zeker niet mijn grootste voorkeur vanwege slechte ervaringen met 1.4 TSI van mijn lease Golf die ik van 2007 t/m 2012 gereden heb. Het laatste jaar van lease contract stond deze Golf ivm problemen met de 1.4 TSI motor 13 weken in de garage.
Dus vanwege fiscale redenen (en zijn sportieve karakter) gekozen voor de Golf GTE.
Fun factor: heerlijke auto om lange afstanden mee te rijden, lekker veel vermogen in GTE modus, dus rijden met big smile
Verbruik; woon-werk kan bijna 100% electrisch dus gemiddeld verbruik ligt op dit moment op zo'n 1:20.
Technische issues;
- al vanaf begin rammelt zowel de rechter voor en achter wiel ophanging. Niet alleen storend in het interieur (overstemt zelfs de radio), maar ook aan de buitenzijde goed te horen. Pas na 3e keer terug naar de garage werd onderkend dat er inderdaad iets niet goed zit. Tot nu toe hebben ze oorzaak niet kunnen vinden. Nieuwe afspraak is inmiddels gemaakt. Zijn er mensen die dit herkennen? Let me know
-krakend dakraam in zowel gesloten als open stand; na toepassen van ander smeermiddel enige tijd verdwenen, maar het blijft terug komen. Zijn er mensen die dit herkennen? Let me know
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 7 2.0 TSI R 4Motion DSG | Pano | Leer | Adaptive Cruise | Lane Assist | Ketting 140dkm Vervangen
- 2014

Volkswagen Golf 1.2 TSI - DSG/LaneAssist/Adaptive/Clima/NAP
- 2013

Volkswagen Golf Variant 1.4 Automaat Cruise Navi DB riem VV Camera Stoel vw Volle historie Nieuwe APK
- 2015