Volkswagen Golf 1.2 TSI 105pk Highline (2015)

Uitvoering | Golf 1.2 TSI 105pk Highline |
Bouwjaar | 2015 |
Jaar van aanschaf | 2015 |
Golf 4 weken in bezit
De auto gekocht bij Kokkeler in Hengelo. Het is een Highline 1.2 DSG. De auto rijdt heel goed.
Over de aflevering door de dealer in Hengelo binnenkort meer.
Golf 1.2 DSG
Deze Golf in deze uitvoering is mooi compleet. Er kan natuurlijk altijd meer op en aan, maar ja 30.000 euro is een heel bedrag. En ik vond dat ook wel genoeg. Heerlijke stoelen, Lekker stil, Niet snel, maar ja. Een heerlijk schakelende DSG in combinatie met het Holt-systeem een uitstekende werking.
Mocht de auto als slaapmiddel werken dan gaat vanzelf het Alarmsysteem je vertellen dat je wakker moet worden.
Nu begrijp ik waarom er zoveel van deze "saaie" auto's rondrijden. Iedereen die het lef heeft om een proefrit te maken is gauw verkocht. Over smaak en kleur valt niet te twisten, hoewel sommige mensen dat idee niet hebben en alleen de kleur die ze zelf mooi vinden als maat nemen.
Doutzen Kroes
Ik rij nu een maandje in de Golf 6. Qua vormgeving, zowel van binnen als van buiten, een prachtige auto. Nu zullen er altijd mensen zijn die iets niet mooi vinden, maar laten ze dan gewoon iets leuks gaan doen en niet dit forum verpesten, vaak anoniem natuurlijk.
De mannen zullen waarschijnlijk ook hun neus ophalen voor: Doutzen Kroes, Laura Stone,Bregje Heinen, Kim Noorda. Dan snap ik dus ook.
Afgelopen week heb ik de wegligging eens goed getest. Als een beest met de auto gaan rijden. Nou wat een feest. Perfecte wegligging, vast in de bocht, prettig sturen met een prachtig stuur. En dan lees ik hier en daar iets over een achteras die ouderwets of zo zou zijn. Nou geloof me: grote onzin.
Vanmiddag even de topsnelheid getest. Oei wat is het behelpen om met een 1.2-tje op de autobahn te rijden. Binnen een mum van tijd zat ik op 190 km per uur. Kan altijd sneller, dat weet je. Er is maar 1 auto die het snelst is en dat is de snelste auto. Dit is niet de Golf, maar dat wist ik toen ik hem kocht.
Binnenkort meer!
Probleemloos genieten van elke rit.
Heb er nu 18.000 km opzitten. De Golf doet het uitstekend. Tot nu toe geen enkel probleem. Het is alleen maar genieten. Zeker de heerlijke stoelen i.c.m. de rust in de auto. Nu 2 keer op en neer geweest naar de Cote d'Azur. Met een gemiddelde snelheid van 130 km rijdt de auto werkelijk fantastisch.
Door Duitsland even vol gas en je zit zo op 180 en dan is het nog rustig in de auto.
Ik zou iedereen aanraden om een automaat te gaan rijden. I.c.m. de cruise is dit echt heel erg comfortabel.
De navigatie werkt perfect. Geen enkele probleem mee gehad.
Kortom zeer tevreden.
PRIVATE LEASE Volkswagen Golf

Volkswagen Golf Cabriolet 1.2 TSI BlueMotion Navi, Leer/Alc, CC, PDC, Multimedia, PDC, LM, z.g.a.n. APK – Inruil Mogelijk –
- 2012

Volkswagen Golf Variant 1.2 TSI Business Edition Connected R 140Dkm.NAP, Leer, Stoelvw, Navi, CC, PDC & Cam, LM,– Inruil Mogelijk –
- 2016

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Highline