Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Comfortline (2014)

Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Comfortline (2014)
Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Comfortline (2014)Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Comfortline (2014)Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Comfortline (2014)Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Comfortline (2014)Volkswagen Golf 1.6 TDI 110pk Comfortline (2014)

UitvoeringGolf 1.6 TDI 110pk Comfortline
Versnellingen7, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2014
Jaar van aanschaf2019

Prima wagentje

Hallo allemaal,

Ik heb in juni dit jaar deze golf 7 1.6 TDI aut7 gekocht bij Jan van veen ik had een ouwe 530d touring daar op ingeruild vanwege de kosten die er aan zaten te komen en ik er geen zin meer in had om er geld in te steken

Nu denk je wauw wat een verschil van een dikke 5 serie naar een klein golfje ik zal het uitleggen, ik werk voor mezelf en werk samen met webshops om klanten te voorzien van een mooi behangetje op de muur en rij heel nl door.

De auto opgehaald. 143205.
Ze hadden de auto netjes gewassen en 4 nieuwe bandjes gegeven goede en nette service daar bij Jan van Veen op naar huis.
Verbruiksmeter op 0 gezet en langzaam naar dord gereden wauw wat is dat ding zuinig zeg de boordcomputer gaf 4,3 aan dat was wel even wennen als van 8,2 afkomt is dit niet gek.

Vakantie 144567.
Ik ben de week nadat ik de auto kocht op vakantie gegaan naja een midweekje naar croatie ff een stukkie rijden bergjes op en af het viel me niet tegen de cruisecontrol blijft de gewenste snelheid behouden en zakte dus niet terug ik had dit wel verwacht aangezien er tog maar een klein motortje in hangt dus al met al vond ik het niet gek ik ben vanuit croatie door gereden naar marbella dat was wel een iets te lange rit maar goed met een paar tussenstops was het goed te doen, behalve de stoelen die er in zaten ik kan geen goede zitpositie vinden helaas ik krijg er pijn in m’n rug van er zaten comfortline stoelen nou heb ik die vroeger ook in m’n Passat gehad van bouwjaar 2003 maar die zaten tog echt stukken beter...

Weer thuis. 150335
We mogen weer aant werk jaja altijd leuk ik woon zelf in de randstad en werk veel in Groningen maar ook in Drenthe en brabant en Limburg dus de kilometers gaan hard.

Andere stoelen gekocht. 161401
Ik ben toch gaan kijken op marktplaats voor andere stoelen want ik blijf pijn in mijn rug houden en vond een complete set met sportstoelen even proefgezeten nou zegt dat niks natuurlijk maar je kreeg alwel meer steun als met de standaardstoelen dus er in laten zetten bij een vw specialist in surhuisterveen en erg blij er mee.

Grote beurt + wiellager 176995
De auto gaf vorige week al aan in het display dat hij graag onderhoud wilde hebben de auto blij gemaakt en dat laten doen een week later ongeveer hoorde ik een brommend zoemend geluid vanaf de 50 km per uur ongeveer ik dacht nee hè dat kan niet goed zijn Jan van Veen gebeld en de situatie uitgelegd want ik had nog garantie daar heen gereden bleek het wiellager kapot te zijn dat viel dan weer niet onder de garantie die op de auto zat toen ik m kocht maar goed ze hebben alleen de kosten van het lager berekend dus als nog blij met Jan van Veen kilometers gaan hard zei de monteur ik zeg ja kan ik ook niks aandoen

Auto trilt en de automaat slipt een beetje 194567

Als ik stil sta voor het stoplicht ruikt het binnen een beetje naar diesel ik ben een beetje gaan surfen op het net naar wat het kan zijn ik kom uit bij verstuivers dus ik ga binnekort maar een afspraak maken en dat word een leuke denk ik bak trilt en slipt als je in de file staat distributieriem moet vervangen ik denk de verstuivers en weer een beurt.....

De 3 ton gepasseerd

Het gaat snel de kilometers nu inmiddels al ruim 160k met de auto gereden en de kosten vallen heel erg mee.

Ik heb er net weer 4 nieuwe banden onder laten zetten en een apk laten doen en dat was het wel weer.

De auto overgedragen aan mijn schoonzus

Ik heb met heel veel plezier in de golf gereden er is nog 1 grote beurt met schijven en blokken gedaan zodat ik de auto netjes kon overdragen.
De automaat is nog steeds origineel bonkt wel als hij koud is maar eenmaal warm gaat het weer prima

Inmiddels staat de auto op z’n 365000 zie de golf gelukkig nog elke dag

Zelf nu een Volkswagen Passat gekocht 2.0 TDI met automaat uiteraard