Volkswagen Corrado G60 (1990)

autoreview

Volkswagen Corrado

Signalement

UitvoeringCorrado G60
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1990
Jaar van aanschaf2000
KM-stand bij aanschaf139.500 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

VW Corrado van ´89: nooit kopen!

Problemen zijn:
Kachelradiateur van dat jaar gaat altijd stuk omdat ´ie een klep mist in de kachelradiateur, ze zijn teruggeroepen voor herstel door dealer volgen hoofddealer was het gratis maar na afloop moest ik toch 800 euro betalen, ja, heel erg duur.
G-lader een groot probleem helemaal als de auto gechipt in combinatie met poelie normaal moet je de g-lader laten reviseren bij iedere 100.000 en nu om de 40.000 als de auto gechipt is en telkens 40 seconden wachten met uitzetten je word er echjt knetter van. Twee maal je auto helemaal leeg rijden en je kan er gelijk een nieuwe brandstofpomp opzetten, jaja, niet te geloven en je hoort het als hij gaat piepen onder je auto niet op je meter kijken maar luisteren naar je auto piepen is gelijk tanken. Als je tien minuten langer wacht kan je een nieuwe brandstofpomp aanschaffen 786 euro met montage!!!
Nu, de versnellingsbak kost trouwens 1750 euro met montage, goedkoop autootje hè? Die bakken zijn altijd verrot, omdat er mee gescheurd wordt en de versnellingsbak het niet aankan.

PROBLEMEN

Moet je er rekening mee houden, die te gaan vernieuwen. Maar al met al, hij rijdt goed als je er maar veel geld in stopt, want een goede Corrado bestaat niet. Geloof me, er is altijd wel wat en iets waar je je geld in kan stoppen, omdat puur de carrosserie keihard is. Maar het motortje en de rest heel erg zwakjes is en met 5.000 euro aan anpassingen bovenop je aanschaf heb je een toppie auto.
Je heb er ook mensen bij die laten bij G-force even een Audi TT motor inbouwen, ja, nooit meer problemen: motor die je krijgt heeft 500 km gelopen en alles met complete nieuwe op maat gemaakte uitlaat kost 11.000 euro met grote compressor en aangepast management totaal van 400 pk! Kijk, dat is pas Corrado-rijden dit was mijn verhaal.

3,8
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  2
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (2)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens