Volkswagen Bora 2.0 Comfortline (1999)

Volkswagen Bora 2.0 Comfortline (1999)

UitvoeringBora 2.0 Comfortline
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2011

Bora 2.0 Comfortline

Na drie jaar in een Polo 6n2 te hebben gereden, werd het tijd voor iets anders. Voor het werk maak ik nu veel kilometers.

In eerste instantie wilde ik geen 2.0 liter hebben i.v.m. het verbuik van benzine en olie (1 liter per 1.000 km)

Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor de 2.0. Comfortline.

Het is een heerlijke reisauto met veel koppel. Dit maakt het rijden erg relaxt.

Na een half jaar en ruim 15.000 kilomter verder is het nog steeds een hele fijn auto. Ik heb sinds kort LED lampen in de vorm van mistlampen gemonteerd. Dit maakt de auto een stuk sportiever en zeker met de BBS RS 722 velgen.

Problemen heb ik niet gehad, een keer was een contact punt van de accu versleten, hierdoor ontstond een stroom-storing. Gelukkig verholpen. Voor de rest geen problemen gehad.

Het olie verbruik valt reuze mee. Aan het begin zat er longlive olie in, deze moet inderdaad om de 1000 km 1 liter hebben. Momenteel zit er 10W40 in en hiermeer heb ik 14.000 kilomter gereden en toen 0,8L bijgevuld.