Volkswagen Bora 2.0 (1999)

Volkswagen Bora
Volkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen BoraVolkswagen Bora - interieurVolkswagen Bora - interieurVolkswagen Bora - interieur

UitvoeringBora 2.0
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2011

Eerste kilometers in een VW Bora

Ik heb onlangs mijn opel omega executive diesel van 2002 omgeruild voor een Bora 2.0.
Het is ondanks de KM stand nog een erg leuke verschijning maae Ze rijd ook nog eens zeer goed. Had ik nooit verwacht.

De Bora is ook erg goed onderhouden alle stempels en bij de VW dealer in drachten onderhouden alles klopt gelukkig.

Als ik haar start klinkt alles gewoon goed en zo rijd ze ook. Tuurlijk heeft ze hier en daar een deukje of een krasje maar ze is tenslotte ook 13 jaar oud.

Tot dusver geen rare dingen ik houd jullie op de hoogte.