Toyota Yaris 1.5 16v VVT-i T Sport (2002)

Toyota Yaris
Toyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota YarisToyota Yaris - interieurToyota Yaris - interieurToyota Yaris - interieur

UitvoeringYaris 1.5 16v VVT-i T Sport
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002

Heb een belangrijk minpunt: bij de driedeurs uitvoering komen de voorstoelen niet automatisch in de ingestelde stand terug. De stoel moet weer opnieuw ingesteld worden en dat heeft als gevolg dat pasagiers niet meer aan mijn kant - de bestuurderskant - mogen uitstappen.
Het verbruik is naar mijn menig aan de hoge kant, maar dat ligt ook wel een beetje aan mijzelf door het sportieve gedrag wat de auto heeft.
Maar als ik wat ik tegenwoordig ook veel doet, netjes rijdt, dan kom ik echt niet aan de 1 op 14.
Maar desondanks, hij rijdt lekker!
De auto is klein, maar als je ziet wat er allemaal mee vervoerd is tot op heden!
Heb nu al heel veel grote en zware spullen vervooerd, maar tot nu toe alles meegekregen, zij het via de achterklap neerklappen of en de bijrijdersstoel neerklappen, maar het is steeds gelukt.
Wil hem als het kan ook oprijden, zolang hij heel blijft, maar of dat lukt met eventuele gezinsuitbreiding, dat is de vraag.
Maar een Toyota raad ik iedereen aan, ondanks de soms saaie uitvoering is hij altijd toch betrouwbaar.

Geen!
De Airco reinig ik ieder jaar met een aircocleaner van Motip en dat is zeker aan te raden.
De auto heb daarbij ook gelijk een lekker luchtje in huis.
Maar mijn grootste ergernis blijft wel dat de voorstoelen geen geheugen hebben van de laatste stand waarin ze stonden.

PRIVATE LEASE Toyota Yaris