Toyota Yaris 1.5 Hybrid 130 Launch Edition (2024)

Uitvoering | Yaris 1.5 Hybrid 130 Launch Edition |
Bouwjaar | 2024 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Eerste maand zit er op
De Yaris is een klein leuk mooi autootje. Wat een techniek proppen ze in zo’n kleine auto. Ik noem hem/haar klein omdat onze vorige auto, een Rav4 een heel stuk groter was. Oersterk, robuust en zat goed. Echter deze is twee maanden geleden gestolen. Helaas, hij maakt zijn naam waar, de meest gestolen auto van Nederland!! Absurt als je het mij vraagt, want het hoort gewoon niet! Terug naar de Yaris, een nieuw hoofdstuk in een autorijke historie van mij. Namelijk al 44 jaar in het bezit van 1 of meerdere auto’s. Ik vind de Yaris leuk door zijn nieuwe noviteiten voor mij dan. Toch een beetje electrisch, sportief, wendbaar, en voor het eerst een automaat. Daar zag ik voor mijn vrouw erg tegenop, maar zoals iedereen zegt klopt, het went snel:). Het enigste wat mij tot nu toe tegenvalt is hoe weinig kilometers ik met de auto kan rijden. De eerste keer ging ik op pad, een rijbereik van 750 kilometer. Helaas bleef daar net 500 kilometer van over. Tweede tankbeurt zit er op en die ging niet veel beter. Als je tankt, met een rijbereik van nog maar 18 kilometer en je kan maar 28 liter tanken terwijl er een 36 litertank in zit, waar moet je dan vanuit gaan ??? Echt niet goed, en er moet echt gekeken worden of dit door middel van een update rechtgetrokken kan worden. Wordt vervolgd
PRIVATE LEASE Toyota Yaris

Toyota Yaris 1.5 Hybrid 115 Team Player | APPCONNECT | CAMERA | STUUR/STOELVERW | ADAP CRUISE | LANE-ASSIST |