Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)

Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)
Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)Toyota Yaris 1.0 VVT-i Comfort (2020)

UitvoeringYaris 1.0 VVT-i Comfort
Bouwjaar2020
Jaar van aanschaf2023

Eindelijk weer een Toyota!

-- EEN NIEUWE AUTO --

In het verleden heb ik meerdere auto's gereden, maar slechts één auto waaraan ik nog dagelijks denk -en zelfs- spijt van heb, dat ik hem ooit heb verkocht, namelijk de Toyota Starlet B.J 1995 kleur, rood.

Ik ben er zelfs een keer mee naar Griekenland gereden, Spanje, Benidorm tot diep in Noorwegen.

Nooit kosten aan gehad, slechts een nieuwe set banden, accu of een nieuw lampje, ruiterwisserbladen. thats it!

Weer een Starlet aanschaffen gaat mij wat te ver, ze zijn ondertussen redelijk oud, en ze worden voor hoge bedragen aangeboden op marktplaats.

Met dat sentiment, toch weer richting de Toyota Dealer gestapt, en daar stond een knal rode YARIS, 1.0 van BJ. 2020

Na een proefrit direct de auto gekocht voor 13,000 EUR, het heeft natuurlijk niet het pittige karakter van de Starlet, maar oh, wat is de auto mooi van binnen, en het stuurt allemaal heel lekker en volwassen.

Ik ben van plan deze auto op te rijden.. En er minimaal mee te doen tot ergens in 2042 , mochten we in die tijd nog met benzine mogen rijden uiteraard.

Ik zal hem jaarlijks een grote beurt geven bij de Toyota dealer, om hem top fit te houden, en elke 2 weken door de wasstraat!

Dus voor nu, een korte review, maar ik ga deze in alle zorg bijhouden de komende jaren, waarvan dit pas het voorproefje is. En hopelijk is deze auto net zo onverwoestbaar.

Bedankt voor het lezen & word vervolgd. :-)

We zijn weer een jaar verder!

Tijd voor een kleine update.

Inmiddels zijn we 12 maanden, en 9000 kilometer verder.

Nog steeds ben ik blij met deze auto, de rode kleur heeft zijn voordelen, je herkent je auto sneller op een parkeerplaats en het siert voornamelijk in de grauwe maanden het straatbeeld.

Tot nu toe heb ik nog geen enkel mankement aan de auto gehad, vorige week is de auto naar de garage geweest voor zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt, en de totale kosten incl. BTW waren 103 euro.

Aan dat soort bedragen kan ik wel wennen. Verder hebben we de auto dit jaar niet gebruikt voor de zomervakantie, dat verklaard ook het weinig aantal kilometers, en naar het werk doe ik meestal op de fiets.

De auto gebruik ik voornamelijk voor dagjes uit.
En natuurlijk bij regenachtig weer.

Het design oogt misschien nog wat oubollig, en de nieuwe Yaris ziet er misschien wel een stuk stoerder uit, maar dat maakt mij weinig uit, ik blijf deze auto de komende jaren zeker trouw.

Tot over 12 maanden, dan zal ik weer een update plaatsen. :-)

PRIVATE LEASE Toyota Yaris