Toyota Verso 1.8 16v VVT-i Luna (2008)

Toyota Verso

UitvoeringVerso 1.8 16v VVT-i Luna
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Na een jaar en 45000 km verder nadert het moment dat ik de leaseauto moet inleveren vanwege het wisselen van werkgever.

Ik heb 4 kids in een leeftijdsklasse tussen de 3 en de 12 jaar en had dus een 7-zitter nodig. Na het vergelijken van van een aantal compacte 7-zitters gekozen voor de Verso waar ik toch wel wat vooroordelen voor opzij moest zetten. Nu een jaar verder moet ik zeggen dat het een zeer complete en praktische auto is. Het weggedrag is prima te noemen. Met grote regelmaat wordt de volle capaciteit benut als één van de meiden weer eens uit moet spelen en we wat extra spelers moeten vervoeren. De auto kan prima mee in het verkeer en ook op vakantie naar Zuid Frankrijk en Italië heeft hij goed gepresteerd en aardig wat bagage kunnen herbergen.

De nadelen van de Verso beperken zich voor mij tot de te korte armsteunen die ik zelden gebruik, een radio die niet echt zendervast is, het zicht bij de zijraampjes voor waardoor je echt zeer goed moet kijken of er niets iets achter verstopt zit bij het naderen van een kruising/rotonde, de boordcomputer die niet accuraat aangeeft hoeveel er nog gereden kan worden en de niet echt spannende uitstraling van de auto.

Maar als je alle voors en tegens in de weegschaal legt dan heb ik, en ook de rest van de familie er het afgelopen jaar een praktische, betrouwbare en complete auto aan gehad.

Problemen heeft de Verso het afgelopen jaar niet gehad.

4,0

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens