Toyota MR2 (2005)

autoreview

Toyota MR2 (2005)

Signalement

Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2019
KM-stand bij aanschaf136.225 km
KM-stand laatst136.225 km
Lezerswaardering: 72%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Te mooi om waar te zijn?

 • 136.225 km

Waar mijn vrienden en klasgenoten the tijdens mijn tiener jaren gingen stappen en drinken was ik aan het werk om mijn eerste auto te bekostigen!

Ik wou namelijk niet zomaar een auto! Ik wou gelijk iets waar ik lage maandelijkse kosten aan had, waardevast was en weinig onderhoud nodig had. Dit allemaal samen maakt voor een eigenlijk onmogelijke zoektocht!

Dit was echter tot ik de Toyota MR2 aantrof van het type vanaf 2000. Op papier zag de auto er eigenlijk tegoed uit om waar te zijn! Laag verbruik, licht dus goedkoop in wegenbelating, voldoende vermogen, achterwiel aandrijving, cabrio, betrouwbaar!

Ik dacht nu heb ik een auto gevonden welke ik al mijn zuurverdiende geld in kan steken! Na enkele maanden zoeken kwam ik deze MR2 voorbij, een aanbod wat bijna tegoed leek om waar te zijn.

Te koop in Borger Drenthe bij een particulier welke deze net een maand in bezit har maar vanwege kinderen de 2 zits roaster vroegtijdig moest ruimen.

Dit betrof een prachtige blauwe Toyota MR2 met het volledige TTE pakket vanaf de fabriek! Later kwam ik er achter dat dit extreeem zeldzaam was en een auto van een zeldzame gelimiteerde oplage was!

Toen ik aankwam in Drenthe bij deze particulier de gebruikelijke checks gedaan voor de auto, oliepijl, schade controleren, onderhoudshistorie doorlopen etc. Daarna even met de auto gereden. Wauw wat was dit spannend!

De auto was voorzien van een zware race koppeling met een absurd strakke 5v handbak! Dit was even wennen!

Maar naar enkele meters rijden was ik verkocht! Wauw wauw wat een auto!
Na korte ondehandeling van de €7250 euro vraagprijs €7000 gemaakt en de auto overgeschreven bij de lokale supermarkt.

Daar stond ik dan, op de parkeerplaats in Drenthe met mijn allereerste auto! En niet zomaar een auto! Wat een plaatje! Dit zal voor altijd een dag blijven die ik niet meer ga vergeten!

3,8
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  2
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens