| Uitvoering | C-HR+ 77kWh First Edition |
| Bouwjaar | 2026 |
| Jaar van aanschaf | 2026 |
| KM-stand laatst | 5.025 km |
Heerlijke auto
Wat een heerlijke rijders auto is dit. Stuurt goed, volgt precies wat je doet. Reactie van het “gaspedaal” is ook geweldig. En dat het afremmen, als je anticiperend rijd hoef je bijna niet te remmen. Dit kun je regelen met de flippers achter het stuur. De koffer ruimte is ook heel groot, zoals de ruimte achterin. Ik gebruik de auto zakelijk maar ook privé, zowel als kantoor als rijders auto presteert hij boven verwachting. Ik reed altijd een Corolla, dit was voor mij de perfecte wagen, maar deze steekt er met kop en schouders boven uit. Als gemiddelde verbruik geeft hij nu 16,2kw op dat terwijl ik een stevige rijden ben. Het zicht rondom is ook goed, je zou een dode hoek verwachten door de aflopende lijn maar in de praktijk valt dit reuze mee. Het scherm is helder en zeer goed afleesbaar. Het zoeken naar de juiste afstelling van de stoel en het stuur heeft wel even geduurd maar met zoveel verschillende mogelijkheden is dat ook gelukt.
Heb ik dan nog min punten. Jazeker dat zijn er een paar.
De midden consol is heel scherp, je zit daar veel met je knie tegenaan dat stoort. De armleuningen is van veel te hard materiaal gemaakt, dit is zelfs zeer storend. De telefoon plek is onhandig als de zon schijnt, deze reflecteert dan in je gezicht even als de glimmende stukken op het stuurhuis. Al met al ruimte voor verbetering, voor Toyota zelfs ondermaats.
Zou ik de auto aanraden? Jazeker!! Niet denken, gelijk doen.