Suzuki Wagon R+ 1.3 GLX Diesel (2005)

autoreview

Suzuki Wagon R+ 1.3 GLX Diesel (2005)

Signalement

UitvoeringWagon R+ 1.3 GLX Diesel
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Zo,hier een update van mijn suzuki wagon r ddis.
Ik rij inmiddels 12 maanden met mijn suzuki,en heb 23.600 km gedaan.
Positief;het verbruik ik zit nu op een gemiddelde van 5.2 op 100km,dit is echter het enige wat ik aan deze auto noch positief vind.Ik rij ruim 16jaar met suzuki en was steeds tevreden,maar sinds ik deze wagon heb gaat het van kwaad naar erger.
Twee weken geleden starte hij niet meer,de wegenwacht gebeld en zij konden niets vinden (1,5 uur gezocht)dan maar takelen naar de garage. Hier hebben ze dan 3 dagen liggen zoeken,niets gevonden,dan maar suzuki bellen na 7 dagen komt dan iemand kijken,5 minuten en het probleem was opgelost,defecte sensor van de inspuitdruk. Als ik hier alles zou moeten opnoemen kan ik een klein boek schrijven, en iedere keer als er iets mis is ben je je wagen voor een paar dagen kwijt!!Ik ben ongeveer al een 10 tal keren naar de garage moeten gaan voor diverse storingen,ik zit nu al bij de 3’dealer in 1 jaar tijd en ze zijn allemaal hetzelfde,onbekwaam om aan een moderne wagen te werken.

PROBLEMEN

1;de beschadiggingen vanaf fabriek werden eerst na ruim 6 maanden hersteld.
2;controle lampje olie gaat veel te vroeg aan.
3;olie aflaat schroef niet los te krijgen,de olie word nu langs het oliepeil afgezogen ?????
4;Motor komt zeer slecht op bedrijfstemp.in deze winter echt een ramp,als je niet minstens 15 km moest rijden had je bijna geen verwarming,2 maal in de garage geweest en het probleem is niet opgelost !!
5;motor start niet,sensor defect 10 dagen zonder auto !!
6;auto komt uit de garage,lakschade aan de bumper en spatborden.
7;mijn toeter doet het niet meer.

3,3
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens