Suzuki Alto 1.0 GA (2001)

Suzuki Alto 1.0 GA (2001)

UitvoeringAlto 1.0 GA
Bouwjaar2001
Jaar van aanschaf2014

lekke uitlaat

sinds april 2014 hebben we deze Suzuki Alto gta
bij aanschaf zijn de voordragers vervangen en is de auto geleverd met een APK tot april 2015.
Deze week begon de uitlaat een beetje te pruttelen bij het stationair draaien van de moter. Echter gisteren werd het harder en constanter, even onder de auto gekeken en constateerde uitlaatgassen onder de auto vandaan een gaatje in de uitlaat voor de katalysator. Vandaag dus maar een afspraak gemaakt bij Kwikfit 2 minuten van mijn werk vandaan, om 15.15 had ik een afspraak. De auto op de brug gezet en kwamen tot de conclusie doorgeroest bij de laspunten katalysator. De uitlaat is op deze plek meerdere keren gelast om kosten te besparen. Dus vervangen en 219.00 € lichter. Maar dat heb ik graag over voor onze Alto. Gelijk gekeken naar de verdere staat van de Alto en de volgende uitgave worden 4 nieuwe banden, voor liggen banden op van 2011 en achter 2008 die uitdroog verschijnselen vertoond barsten in het zijvlak.
In het najaar zien we wel verder.

Lekke uitlaat

Sinds april 2014 hebben we deze Suzuki Alto gta
Bij aanschaf zijn de voordragers vervangen en is de auto geleverd met een APK tot april 2015.
In het najaar zien we wel verder.

7,0