Subaru Forester 2.0D Comfort (2010)

autoreview

Subaru Forester
Subaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterqSubaru ForesterqSubaru ForesterSubaru Forester 2.0 DieselSubaru Forester 2.0 DieselSubaru Forester 2.0 DieselSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterqSubaru ForesterSubaru Forester 2.0 DieselSubaru ForesterSubaru Forester

Signalement

UitvoeringForester 2.0D Comfort
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2013
KM-stand bij aanschaf94.000 km
KM-stand laatst125.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Tevredenheid / prestaties / betrouwbaarheid

 • 125.000 km

De Forester diesel is een genot om mee te rijden.
Vooral de AWD en het motorkoppel van 350Nm bij een toerental tussen de 1600 en 2300 rpm maakt grote indruk.Nooit is er een gebrek aan PK's / motorkoppel.Ook het rijden met een geladen caravan (1700kg)is geen enkel probleem.Maar ook ... het lage zwaartepunt van de auto met deze boxermotor is geweldig. Dat is niet uit te leggen, maar is uiterst voelbaar tijdens het rijden. Het brandstofverbruik? 6.3 ltr bij normaal rijden. Op de snelweg is bijna één op 20 mogelijk bij 120km/h. En de betrouwbaarheid van Subaru? Lees de reviews van de bezitters maar eens.

4,5
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens