Subaru Forester 2.0D Executive (2008)

autoreview

Subaru Forester
Subaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterqSubaru ForesterqSubaru ForesterSubaru Forester 2.0 DieselSubaru Forester 2.0 DieselSubaru Forester 2.0 DieselSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterqSubaru ForesterSubaru Forester 2.0 DieselSubaru ForesterSubaru Forester

Signalement

UitvoeringForester 2.0D Executive
Versnellingen6, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2015
KM-stand bij aanschaf115.000 km
KM-stand laatst140.000 km
Lezerswaardering: 26%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Slechtste auto ever

 • 140.000 km

Alles, maar dan ook echt alles ging stuk bij een km stand van 120.000. Uitlaat, Turbo, motor, navigatiesysteem etc. Uiteindelijk 20.000 euro aan rekeningen om alles te laten maken...
Onderdelen zijn absurd duur en een navigatiesysteem dat wederom zou werken met de toetsen op het stuur was nergens meer te krijgen. De stoelen zijn waardeloos, na een uur heb je gegarandeerd rugpijn. Het 4x4 systeem is daarentegen wel goed, deze auto kwam moeiteloos door modderige bospaden.

1,0
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  1
 • Comfort
  1
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (9)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens