Subaru Forester 2.0 Comfort (2008)

autoreview

Subaru Forester
Subaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterqSubaru ForesterqSubaru ForesterSubaru Forester 2.0 DieselSubaru Forester 2.0 DieselSubaru Forester 2.0 DieselSubaru ForesterSubaru ForesterSubaru ForesterqSubaru ForesterSubaru Forester 2.0 DieselSubaru ForesterSubaru Forester

Signalement

UitvoeringForester 2.0 Comfort
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2010
KM-stand bij aanschaf15.000 km
KM-stand laatst49.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Katylisator

 • 49.000 km

In 2000 kocht ik mijn eerste Forester,na 80000 km,zonder onkosten. Na 5 jaar ruilde ik hem in voor weer een nieuwe, ook hier geen onkosten.
Omdat de nieuwe Forester bouwjaar 2008 2000kg mag trekken (onze caravan weegt zo ,n 1600kg)heb ik na bijna 5 jaar besloten om deze in te ruilen voor de huidige,zo goed als nieuw,er zat niet eens een trekhaak onder!
Maar nu komt het!
Na 3jaar en 30000 km verder,is de katylisator kapot gegaan!Na enkele pogingen de zaak te resetten, moest toch de katylisator(volledige knalpijp)vervangen worden!
Schade reparatie €2200.
Reactie van de importeur,dan mag U niet klagen over 10 jaar rijden!
Verder ben ik zeer tevreden over de combinatie met caravan de Forester trekt hem over elke pas en de lage gearing is dan ook fantastisch,maar de €2200 zit mij nog steeds niet lekker!
Mijn vraag ; zijn er nog meer Subaru rijders die met dit euvel te maken hebben gehad?

4,0
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens