Subaru Forester 2.0 Comfort (2008)
Uitvoering | Forester 2.0 Comfort |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Katylisator
In 2000 kocht ik mijn eerste Forester,na 80000 km,zonder onkosten. Na 5 jaar ruilde ik hem in voor weer een nieuwe, ook hier geen onkosten.
Omdat de nieuwe Forester bouwjaar 2008 2000kg mag trekken (onze caravan weegt zo ,n 1600kg)heb ik na bijna 5 jaar besloten om deze in te ruilen voor de huidige,zo goed als nieuw,er zat niet eens een trekhaak onder!
Maar nu komt het!
Na 3jaar en 30000 km verder,is de katylisator kapot gegaan!Na enkele pogingen de zaak te resetten, moest toch de katylisator(volledige knalpijp)vervangen worden!
Schade reparatie €2200.
Reactie van de importeur,dan mag U niet klagen over 10 jaar rijden!
Verder ben ik zeer tevreden over de combinatie met caravan de Forester trekt hem over elke pas en de lage gearing is dan ook fantastisch,maar de €2200 zit mij nog steeds niet lekker!
Mijn vraag ; zijn er nog meer Subaru rijders die met dit euvel te maken hebben gehad?

Subaru Forester 2.0 AWD Comfort AUTOMAAT | Trekhaak 1.500kg |
- 2009

Subaru Forester 2.0 Luxury | Clima | Panodak | Park sens | Lm-Velgen | Trekhaak
- 2009

Subaru Forester 2.0 X Intro AWD, Volledig onderhouden met boekjes en facturen, NL auto, 2e eigenaar, Hoge instap, Trekhaak, Airco, Cruise control, Lichtmetalen velgen, Dakrails
- 2011