Smart roadster-coupé 60kW (2003)

Smart roadster-coupé 60kW (2003)

Uitvoeringroadster-coupé 60kW
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003

Nadat ik hem op de Autorai gezien had wist ik het eigenlijk al zeker. Dit zou mijn 2e auto voor erbij worden!

Afijn nadat ik 2x een proefrit had gemaakt kon ik niet meer wachten totdat hij zou worden afgeleverd.

Het uiterlijk, het weggedrag het is allemaal zo geweldig.

Een scherpe bocht lijkt gewoon wel een simpele bocht, zo stabiel ligt hij gewoon! Alleen tijdens de regen is de achterwiel aandrijving zeer verradelijk, dan breekt hij gewoon echt uit het niets uit en is snel ingrijpen bittere noodzaak.

Voor de rest moet je niet bij het stoplicht uit je neus peuteren want dat valt gelijk op, zoveel aandacht hebben de mensen voor de smart op straat.

Het begon al bij de eerste dag. ABS en ESP werkte regelmatig niet. Alleen het opnieuw starten van de auto loste het probleem tijdelijk op. Smart was op de hoogte van dit probleem en zou het stuur vervangen waar de chip inzat.

Helaas was dit een zeer langdurende zaak en pas na 4 maanden was het opgelost, nadat ze 3 sturen verwisseld hadden!

Ook de uitlevering van de hardtop was een hel! Wel betaald, maar uitleveren hooo maar! Toen hij er eenmaal was wilde ze dat ik nog een keer betaalde! Nee, mijn band met de dealer is ook alles behalve goed.

De airco leiding is inmiddels ook al 2x gebroken geweest en ik heb met een kokende motor in de bergen van Oostenrijk gestaan!

3,5

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens