Smart roadster 60kW (2004) #5

autoreview

Smart roadster 60kW (2004) #5

Signalement

Uitvoeringroadster 60kW
Versnellingen6, Semi Automaat
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2014
KM-stand bij aanschaf112.000 km
KM-stand laatst125.834 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

1ste indruk

 • 114.300 km

Wat moet ik zeggen van de smart roadster?

Ik heb hem kunnen ruilen tegen andere auto en ik moet zeggen, nog geen spijt van gehad. Het is eigenlijk een derde auto( speeltje) en gebruik hem voor woonwerk verkeer en in het weekend om met mijn vrouw lekker te toeren.

Wat een geweldige auto is het ! Je voelt je gewoon weer kind weer worden in die auto! Rijdt en stuurt als een kart. Dit is een getunede versie dus heeft rond de 100 pk, dat maakt hem lekker snel, tot verbazing van andere weg gebruikers.

Ik heb er nu ruim 2500 km mee gereden en tot dusver nog geen grote problemen gehad. Wel de thermostaat vervangen, gezien het nogal lang duurde voordat de motor op tempratuur kwam. Motorisch ook nog perfect, loopt als een naaimachine. Nog geen olieverbruik geconstateerd.
Enigste defect is nog de aircoleiding, maar dat is een kwaaltje van de roadster.

Voor de rest functioneert nog alles na behoren.

Voorlopig ga ik deze zomer even genieten van de roadster. Daarna zal ik weer verslag uitbrengen.


2de update

 • 120.961 km

Tot op heden rij ik nog vrolijk verder in de Smart Roadster.
nog geen problemen gehad, fluitend door de APK, 2 nieuwe achterbandje dat was het , dus we gaan vrolijk verder.

Olie ververst en een carterpan met Aftapplug gemonteerd. Vreemd dat ze dat niet standaard monteren.

voor de rest geen bijzonderheden, rijdt prima en zuinig !!!

3de update

 • 124.000 km

In 2015 er helaas minder mee kunnen rijden, door andere prio's
dus maar 4000 km erbij gereden. Maar inmiddels de mooie velgjes kunnen scoren. Dat staat een stuk beter !! meteen voor zien van 4 nieuwe banden.

APK ook weer probleemloos doorheen. 1 week geleden blijkt een voorveer gebroken te zijn. schijnt een kwaaltje te zijn. Meteen alle 2 vervangen. Dus is weer klaar voor het mooie weer.
Voor de rest geen problemen.

Verkocht

 • 125.834 km

Na ruim 2 jaar er ingereden te hebben, heb ik besloten om de auto te verkopen. Als 2 de auto ging ik er toch minder in rijden. Het laatste jaar maar net aan 4000 km.
Dus maar te koop gezet , onder de voorwaarde dat die alleen voor een acceptebel bod wegging, hij mag weg maar moet niet weg.

Conclusie : ik heb er een hoop plezier van gehad, heeft me nooit in de steek gelaten. Hoop dat de nieuwe eigenaars er net zoveel plezier van hebben.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  4
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (5)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens