Skoda Octavia 1.8 TSI Elegance (2011)
Uitvoering | Octavia 1.8 TSI Elegance |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Mijn ervaring met de Skoda
Had al eerder een verslag geschreven maar is spoorloos. Dus een verslag van mijn Skoda 1.8 tsi Elegance. De auto is getuned naar 210 pk en daar ben ik blij mee. Verder is hij uitgevoerd met Xenon verlichting/ stoelverwarming/ sportief onderstel/ 18 inch lm velgen/ dubbele uitlaat/ led verlichting voor en kenteken/meedraaiende koplampen. De auto rijdt heerlijk en een fijne reisauto. Sowieso comfortabel en de ruimte achterin is perfect zo ook de kofferbak ruimte.
Door de tuning kan mijn auto een top halen van 220km per uur wat ik weleens in Duitsland uitprobeert maar gebruik zij snelheid meer bij het makkelijk inhalen en optrekken. Ben allen voor een 30.000/60.000 en een 90.000km beurt naar de garage geweest nog steeds niet kapot of fout aan de auto. Het verbruik ligt gemiddeld 1:13.5 als ik alleen op de grote weg rijdt pak ik makkelijk 1:15 knap voor een 1.8 tsi. Ik ben heel erg tevreden.

Skoda Octavia Combi 1.6 TDI Elegance Business Line | Trekhaak | Org NL | Dealer Ond. | Navigatie | Cruise Control |
- 2013

Skoda Octavia BWJ 2012 1.4 TSI 123PK Ambition | CLIMA | CRUISE | PDC | LICHTMETAAL | NAVI |
- 2012

Skoda Octavia Combi 2.0 TFSI RS, DSG, leder/alcantara, navi, schuifdak, NL Auto, zeer nette auto
- 2011