Skoda Karoq 1.5 TSI ACT Greentech Style Business (2019)
Uitvoering | Karoq 1.5 TSI ACT Greentech Style Business |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
multi functionele wagen
We zochten een auto die groot genoeg was voor de baby en de buggy en alle toebehoren errond. Een wagen die je kon aanpassen, door de kofferruimte te vergroten of te verkleinen. De achterste zetels zijn verschuifbaar, ook wegneembaar. De voorste passagierszetel is uitgerust met isofix. Hij is ook neerklapbaar wat het makkelijker maakt om langere voorwerpen te vervoeren. Dus gebruiksgemak zeker een pluspunt.
Er zijn 2 sleutels met geheugen functie voor de stoelen en spiegels, maar dit werkt vaak niet. Ofwel staat de stoel niet correct ofwel de spiegels niet. Gelukkig staat er op de bestuurdersstoel zelf ook 3 geheugen knoppen en die werken dan weer wel. Het eerste anderhalf jaar kreeg ik ook steeds de melding om de software te updaten. Nu is dat minder.
Met een verbruik van 6,5 liter/100 km valt dit wel mee aangezien het louter een benzine wagen is met een 1.5 motor en 150PK. Als hij volgeladen is, voor een weekje kust bijv. dan merk je wel dat het vermogen nipt is en hij niet snel versneld, er zit een vertraging op. Als we naar de kust rijden geeft deze een rit verbruik aan van +/-5,3 liter/100 km.
Ik heb nog maar 1 keer de pechverhelping moeten bellen, toen was de batterij plat na een week stilstand in de corona periode. Volgens de garage was dit te wijten aan het feit dat mijn dashcam een week had ingestoken zonder te rijden. Altijd uittrekken bij langere periodes van stilstand was dan ook de raad. Sindsdien niet meer voorgehad.
Al bij al rijd hij wel goed en stil van binnen. In het gewone verkeer doet hij wat hij moet doen.
Voorste banden versleten op net geen 35.000km. Dat vind ik vrij snel, maar is volgens de bandencentrale normaal. Mijn Toyota van 2013 (weliswaar met zomerbanden / winterbanden set) zijn nog steeds de eerste banden sets, met 83.000km op de teller.
PRIVATE LEASE Skoda Karoq

Skoda Karoq 1.5 TSi 150 Pk Automaat Sportline Business | Adaptive Cruise | Climate Control | Panoramadak | Stoelverwarming | Navigatie | Camera | Canton | Carplay | 102.179 Km!!
- 2020

Skoda Karoq 1.5 TSI ACT Sportline Business Airco ECC | Virtual | Panorama | Camera | Apple Carplay | Canton | Stuur Verwarming | Sfeer Verlichting | LED | Isofix | NAP |
- 2021

Skoda Karoq 1.5 TSI Sportline/19 inch/Trekhaak/Virtual/Car play