| Uitvoering | Karoq 1.5 TSI ACT Greentech Sportline Business |
| Bouwjaar | 2024 |
| Jaar van aanschaf | 2024 |
| KM-stand bij aanschaf | 2 km |
| KM-stand laatst | 10 km |
Fijne, ruime en zuinige reiswagen
We waren op zoek naar een gebruikte auto, een met ruimte voor en tijdens vakantie periodes. Uiteindelijk hebben we toch gekozen om voor het eerst een nieuwe auto te kopen. In September 2025 afgeleverd, Skoda Karoq, Sportline. Deze auto gekozen om ruimte die we zochten voor vakantie, bovendien sprak deze uitvoering ons enorm aan, we hebben ook nog een aantal opties genomen. Zoals het panorama dak, trekhaak, pakket met voorruit verwarming, stoel verwarming voor en achter. Achterklep met voetbediening voor open en sluiten. Nu 40.000Km op teller, eerste beurt gehad, geen bijzonderheden. Voor garantie nieuwe stoel bekleding vanwege los gelaten stiksel, verder een update van navigatie systeem vanwege dat het navigatiesysteem soms de weg kwijt was.
Zijn op vakantie geweest naar onder andere 2x Zuid Spanje, Kroatië, Oostenrijk.
Over totale afstand van 40.000 Km met vaak fietsen achterop tijdens vakanties en hogere snelheden kom ik op een gemiddeld verbruik van 6.7 / 100 wat neerkomt op 1 op 14.9
Verbruik op Nederlandse snelwegen wegen en houden aan snelheden haal ik vaak op 5/100 wat dan neerkomt op 1 / 20 Dit zijn toch voorbeeldige verbruik cijfers. Verder ben ik uiterst tevreden over zijn goede rijeigenschappen, brandstofverbruik, zitcomfort, uitzicht rondom in het verkeer en tijdens parkeren en functionaliteit van bediening.