Skoda Kamiq 1.5 TSI Greentech Sport Business (2021)
Uitvoering | Kamiq 1.5 TSI Greentech Sport Business |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Nooit meer Skoda of Kamiq
Hierbij kan ik iedereen van harte aanraden om nooit een Skoda Kamiq te kopen.
Nu moet ik zeggen dat ik Skoda sowieso gewoon echt niet lekker vind rijden. Alle Skoda's die ik heb gereden zijn gevoelloos.
Maar wat me het meest irriteert zijn de stoelen en de zit positie, in de Kamiq had ik de sportstoelen, nou deze zitten echt niet lekker, weinig ondersteuning. En de stof is van een verschrikkelijke soort.
Verder had ik veel storingen met het geluid wat uitviel, zo erg dat ik dagen zonder geluid reed totdat de dealer dit heeft opgelost.
Het enige positieve is de motor, de 1.5 is snel genoeg. Maar eigenlijk is de motor zelfs te krachtig voor het onderstel, wat totaal niet overweg kan met de 150PK. Wat resulteert in altijd wielspin en ontzettend veel torque steer. Er valt eigenlijk niet normaal mee te rijden.
Alles is ook super traag, als je de spiegels wil verstellen zit er een dikke vertraging in het bedienen en dat er daadwerkelijk wat gebeurt. Erg irritant bij het inparkeren en het naar beneden richten van de spiegel.
Het geluid van de 8 -speakers is gewoon bedroevend, bij enige bas is het geluid extreem verstoord.
De virtual cockpit is mooi en werkt goed.
Het grote scherm is mooi en werkt ook redelijk, behalve dan dat de software echt enorm traag is.
Ook het niet kunnen bedienen van de snelheid van de fans/blower met fysieke knoppen is een groot gemis.
- Betrouwbaarheid1
- Prestaties3
- Comfort2
- Kosten3
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
PRIVATE LEASE Skoda Kamiq

Uitgelicht aanbod

Skoda Kamiq 1.0 TSI Sport Business | Navi | PDC | Camera | Panoramadak | Stoelverwarming | Sportstoelen | Elek. Achterklep |
- 2020

Skoda Kamiq 1.5 TSI Business Edition Sport Monte Carlo 150pk Automaat Panoramadak / Sportstoelen / Camera
- 2020

Skoda Kamiq 1.0 TSI 110pk Ambition | Climate Control | Parkeersensoren achter | Apple Carplay & Android auto | Cruise Control |
- 2023

Hyundai Bayon 1.0 T-GDI - Skoda Kamiq 1.0 TSI - Dubbeltest