Skoda Kamiq 1.0 TSI 85kW Greentech Business Edition (2019)
Uitvoering | Kamiq 1.0 TSI 85kW Greentech Business Edition |
Versnellingen | 7, Automaat met dubbele koppeling |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Eerste dagen
Afgelopen donderdag de Skoda Kamiq opgehaald bij AutoXL te Leiden.
De auto rijdt heerlijk en als je eenmaal adaptieve cruise control gewend bent, wil je niet meer anders. Wat is dat fantastisch!
Wat ik wel merk dat de auto heel snel wil opschakelen naar de hoogste versnelling, waardoor je af en toe het gevoel hebt dat je in een te hoge versnelling rijdt. Dit is aan te passen door de automatische versnelling in de sportstand te zetten of handmatig te gaan schakelen.
Enige waar ik nog mee aan het stoeien ben is het Skoda Connect systeem. Hiervoor moet ik mij aanmelden als hoofdgebruiker, maar dat luktm tot op heden niet.
Hiervoor heb ik contact met Skoda Nederland.
Aangezien het meegeleverde instructieboekje in het Tjechisch is, kon ik daar weinig mee.
De lokale service dealer heeft het ook uitgebreid geprobeerd, maar kreeg het ook niet voor elkaar.
Zodra ik het aan de praat heb, zal ik het melden.
SkodaConnect aan de praat
Vrijdag werd ik gebeld door Wendy van de klantenservice van Skoda Nederland. Ze ging mijn issue voorleggen bij de fabriek en had daarvoor een stappenplan nodig wat ik deed om het te reproduceren.
Die namiddag reed ik naar de garage en kreeg ik ineens een update melding en ging de registratie als hoofdgebruiker ook verder.
Vrijdagavond werkte SkodaConnect.
Vandaag nogmaals gebeld door Wendy van Skoda Nederland en haar nogmaals bevestigt dat het nog steeds werkt.
Rijden doet de auto nog steeds heerlijk.
- Betrouwbaarheid5
- Prestaties5