Seat Exeo ST 1.8 TSI 160pk BusinessLine High (2011)
Uitvoering | Exeo ST 1.8 TSI 160pk BusinessLine High |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2012 |
Eerste indruk
Deze auto is een krijgertje van mijn huidige werkgever.Mijn Audi A4 (zie ander review) heb ik bij mijn vorige werkgever moeten laten staan. Inmiddels is er een andere A4 besteld, en die wordt verwacht rond 20 april en ik verheug me er nu al op. Dat wordt echt een super bak met alles erop en eraan, maar dat zal ik in een ander review tzt zeker uitgebreid beschrijven.
Terug naar deze auto, in mijn ogen niet heel erg geslaagd. Ik zou deze zelf nooit kiezen, zelfs ondanks dat ik deze auto als A4 heb gehad. Het is niet slecht, maar wel achterhaald. Het interieur is duidelijk gedateerd. Helaas heeft de vorige berijder het af fabriek systeem dat er in zat vervangen door een after market Pioneer NavGate. Dat werkt met een touchscreen wat ik in de auto echt lastig vind. Je moet steeds er naar kijken om je vingers te volgen. Met het systeem dat in de A4 zat kon ik dat blind met de knoppen en voice control blind bedienen. In mijn ogen onveiliger dus, dit Pioneer systeem.
Wel positief zijn de motor prestaties; de 1.8 TSI stelt eigenlijk nooit teleur. En daar ben ik blij om, want mijn nieuwe A4 heeft deze zelfde motor als 1.8 TFSI. helaas is de wegligging op de smalle en 16" winterwielen niet echt strak. Dat ben ik echt wel beter gewend. Als ik over de 40.000 ben zal ik nog wat meer toevoegen.
- Betrouwbaarheid3
- Prestaties4
- Comfort4
- Kosten2
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee
Uitgelicht aanbod

Seat Exeo ST 1.8 T Businessline|Sublieme staat|4 Nieuwe All Season banden
- 2011

Seat Exeo ST 1.8 TSI Reference 2011 6-bak! cruise control! clima! goed rijdend! afneembare trekhaak! ruime auto!
- 2011

Seat Exeo 2.0 TSI Sport 200pk, Leder, Xenon, Cruise Control
- 2009

Seat Exeo ST 1.8 TSI 160pk BusinessLine High (2011)

Test: Seat Exeo 1.8 TSI 120pk (2010)

Test: Seat Exeo (2010)

Seat Exeo ST 2.0 TDI 170 pk Sport (2009)

Test: Citroën C5 Tourer - Seat Exeo ST - Toyota Avensis Wagon - Volvo V50