AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Saab 9-5 2.3 t Arc (2001)
Uitvoering | 9-5 2.3 t Arc |
Bouwjaar | 2001 |
Jaar van aanschaf | 2002 |
Ik heb deze auto nu zo’n jaar. Hij bevalt me zeer goed! Het is iedere dag weer een genot om in die auto te gaan rijden.
Pas geleden had ik een barstje in m’n voorruit, ik heb toen gebeld naar de garage, nog diezelfde dag kwamen ze hem ophalen, ik kreeg als leenauto een ’oude’ 9-5 en de volgende dag had ik m’n eigen 9-5 weer terug.
Ik heb nog nooit met mijn Saabs problemen gehad, alleen was het deze keer het barste in de voorruit, maar daar kon Saab niets aan doen. Ik zou echt nooit meer een andere auto hoeven, echt niet.
Barstje in de voorruit.

Saab 9-5 3.0 TiD
Praktijkervaring

Praktijkervaring Honda Jazz: eigenaren over hun hybride mini-MPV
Designreview

Designreview Volvo C40: ‘voldoet aan alle verwachtingen, en dat is een probleem’
Autotest