Rover 45 1.8 Club (2005)

Uitvoering45 1.8 Club
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2023

Rover 45 1.8 sterling

Rover 45 1.8 sterling uit 2005 een van de weinig betrouwbaar automerken uit 2005
Plus punten

Min punten
Geen cruis control
Dak hemel laat los
Parkeersensors werken af/toe niet
Niet geschikt voor groot spullen te vervoeren
Tweedehand onderdelen zijn niet altijd bereikbaar.

De Rover heeft veel opties behalf cruis control dat is wel jammer als iemand lange afstanden mee rijd .
Ik heb de Rover inmiddels al ruim 7 maanden in mij bezet nooit problemen mee gehad altijd met veel pleizier achter de stuur in en uit gestapd , de auto kwam zonder problemen door de APK .de min punten van Rover zijn niet veel als de andere auto merken . op Google laas ik dat de zwakkeste min punt van Rover 1.8 is de koppaking die wel eens lek gaat maar zelf heb ik dat niet gehad .ik vind dat de dak hemel de zwakeste min punt is .
Ik vindt de Rover 1.8 heel zuinig hij rijd 1 op 15 dat is zuiniger dan de stads autos uit die tijd . In de auto vindt je veel van honda maar dat is niet verkeerd vindt ik .
Tot slot het is een leuke middenklasse auto die zuinig en betrouwbaar is voor dagelijks verbruikt

10,0