Renault Mégane Estate Plug-in Hybrid 160 Business Edition One (2021)

Renault Mégane Estate Plug-in Hybrid 160 Business Edition One (2021)

UitvoeringMégane Estate Plug-in Hybrid 160 Business Edition One
Bouwjaar2021
Jaar van aanschaf2021

Comfortbel

• 11 km

Na private lease besloten voor kopen te gaan middels Renault financiering. Iets duurder per maand maar geen gedoe met kilometers. Was wel wennen met alle opties maar vanaf eerste km voelde het heerlijk comfortabel

Eind December

Ik ben reuze tevreden. Woon werk (37 km enkele rit) kan ik nu in winter tijd me 2 graden minus nog net halen (soms km te kort vaak net over). Begin van de week ging plots melding aan dat ik minimaal 10 liter nieuwe benzine. Nu ja dat ging me na 4200 km woon/werk en in buurt rijden niet lukken. Verbruik stond in boordcomputer op 0.2 ltr per 100 km. Op gegeven moment omdat ik niet meer puur electrisch kon rijden getankt. Kwam ik uit dus op 400 km per liter. Simpelweg omdat ik werd verplicht paar liter op te maken. Let op ik ben overgestapt op plug in hybride voor het geld. Want wil beslist niet full electric. Moet lekker kunnen rijden zonder probleem. Plug is lijkt me voor stad etc ideaal. Weinig fijnstof in centra en maar kleine vervuilende batterij.

2 Jaar

Na twee jaar in alle opzichten tevreden. Auto doet wat hij moet doen. Ziet er leuk uit en bespaard me veel geld woon/werk (zonnepanelen en op werk gratis laden). Verder reis comfort op vakantie ritten. Ook door de bagage ruimte natuurlijk en het soepele rijden. Paar kleine, binnen garantie dingen gehad als vervanging versnelling (was kapot volgens dealer maar merkte er niets van) en een gekke computer update moeten doen omdat laden niet ging en auto niet boven 80 wilde. Ja zou over 2 of 3 jaar in zelfde situatie weer deze plug in nemen. Liefst met grotere actieradius. Als geld geen rol zou spelen toch liever V8 :-)

PRIVATE LEASE Renault Mégane