Renault Mégane Estate dCi 110 Dynamique (2010) #2
Uitvoering | Mégane Estate dCi 110 Dynamique |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
eerste Ervaring
na 4 maanden te hebben gewacht op mijn nieuwe megane sinds vorige week donderdag eindelijk in mijn bezit .
de eerste ervaringen zijn zeer positief al 1500 fijne kilometers mee gereden.
het brandstof verbruik is nog aan de hoge kant 6lop 100 km is een liter per 100 km meer dan in mijn vorige megane .
de eerste dagen probelemen gehad met de blue tooth van de telefoon een erg verveelden echo was aan de andere kant hoorbaar daardoor werden telefoon gespreken niet als fijn bevonden ,probleem doet zich nu noet meer voor .
hou jullie op de hoogte vsn mijn bevindingen plaatst binnenkort ook enkele foto`s
aanrijding
afgelopen donderdag na 4900 fijne kilometers een kopstaart botsing gehad lichte voor schade werd door de auto die achter op reed tegen mijn voor ligger gedrukt .
achter schade redelijk groot zie foto schade getaxeerd op 3500euro trekhaak heeft de grootste klap opgevangen
Schadeherteld
Na 4 weken wachten is de schade hersteld aan mijn Renault Megane .
Wat misschien niet opvalt is dat het een schade was van 7000 euro .
Nu weer lekker genieten van mijn auto heb de luxe de afgelopen vier weken erg gemist, weet nu meteen ook weer hoe fijn en navigatiesysteem en blue tooth telefoon zijn .
Nu op weg naar nog 175.000 fijne kilometers
controle lampjes
Na 14.000km fijne kilometers ineens tot mijn grote schrik gaan de controlelampjes van voorgloeien moteronderhoud en stop aan, ook de tekst risico op moterschade komt in het dashboord.
Direct gestopt en de Leasemaatschappij gebeld wat bleek storing in de turbo nadat ze het elektrische systeem hadden uitgelezen.
systeem gereset en tot opheden geen problemen meer gehad.
nu afwachten wat de toekomst brengt
controle lampjes (2)
afgelopen donderdag voor de 3de keer stil gestaan met de zelfde storing als op 25 juli wat belek een storing aan een van de kleppen die de turbo aansturen