Renault Mégane Coupé 1.6e (1998)

Renault Mégane Coupé

UitvoeringMégane Coupé 1.6e
Bouwjaar1998
Jaar van aanschaf2003

Ik heb de Mégane Coupé nu al zo´n anderhalve maand in mijn bezit, en ik ben er nog zeer tevreden en blij mee. Ik heb een gele Coupé 1.6e, de kleur maakt deze auto echt sportief en opvallend. De 90-pk motor is sterk genoeg voor de nog geen 1000kg wegende auto, de auto is vlot met optrekken en de motor is niet luidruchtig aanwezig.
Het comfort is goed, al merk je wel dat het wat sportiever is afgestemd als bij een gewone gezinsauto, maar het is niet dat je er last van hebt.
De auto is goed afgewerkt, en er zitten een aantal handige hulpmiddelen op. Zo is het oliepeil te zien op je kilometerteller, die het peil de eerste 30 seconden aangeeft. Daarnaast heeft de auto een automatische startonderbreker, wat voorkomt dat ze de auto starten als deze langer dan 5 minuten is geopend. Op mijn wagen zitten niet zo heel veel snufjes, maar ik heb electrische ramen en spiegels, stuurbekrachtiging, airbag, centrale vergrendeling op afstand, lichtmetalen velgen, mistlampen in bumper en een chromen sierstuk op mijn uitlaat. Dit maakt de auto wat sportiever, als je hem ziet.
De auto rijdt lekker, en stuurt goed, zowel op slechte weg als op asfalt is het goed uit te houden, mede dankzij de goede stoelen.

Tot nou toe heb ik nog geen problemen gehad, maar die verwacht ik voorlopig ook niet te krijgen.
Ik heb de auto zo´n maand geleden gekocht, en bij een Renault-dealer, dus ik heb er nog 2 jaar garantie op ook.

9,5

PRIVATE LEASE Renault Mégane