Renault Mégane 1.6 16V Privilge Comfort (2003)

autoreview

Renault Mégane
Renault MéganeRenault MéganeRenault MéganeRenault MéganeRenault MéganeRenault MéganeRenault MéganeRenault Mégane - interieurRenault Mégane - interieurRenault Mégane - interieur

Signalement

UitvoeringMégane 1.6 16V Privilge Comfort
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2007
KM-stand bij aanschaf60.000 km
KM-stand laatst85.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

De eerste keer..

 • 65.000 km

Enigszins nonchalant gekozen voor deze auto. Zo van al die verhalen zal wel loslopen. Echter na een half jaar begon het feest, richtingaanwijzers weigerde dienst, gelukkig garantie en was redelijk snel gemaakt.
Na een jaar begon het pas echt leuk te worden, gelukkig bij aankoop bedongen dat het vervangen de distributieriem op kosten van de verkopende garage zou gebeuren. (Anders gewoon EUR 1000)
Echter na deze grote beurd starte hij niet meer, startmotor kapot was de diagnose van Renault enroute. Of we even wilden betalen, dach het nie.. Ok ging nog onder garantie
Na 2 maanden begon de auto ongelooflijk te trillen, ja hoor ! Bobine.
Nu ga ik maar een lijstje tikken wat er allemaal kwam want anders wordt het verhaal zo lang
- bobine
- bobine
- dynamo
- kabelboom vervangen ??
- stekkerverbindingen soleren ??
- accu
- distributieriem nogmaals doen vanwege lekke pomp var. kleppen
- pomp nokkenas vervangen + software
- banden
enz, enz
Echt waar!
Nooit meer een renault, geen enkel begrip bij Renault dat je dit niet leuk vindt. heel wat anders dan bij Ford, waardeloze garage ook.
Auto rijdt lekker maar elke keer is weer de vraag doet hij het of niet. Ook nog nooit zoveel de anwb nodig gehad, wel 5 keer in een jaar en daarnaast 2x de renault route service in het zelfde jaar.

knoop doorgehakt

 • 85.000 km

Vergeleken met de vorige focus is deze auto gewoon waardeloos. Ik kan er niet van op aan

2,5
 • Betrouwbaarheid
  1
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE Renault Mégane

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (8)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens