Renault Grand Scénic TCe 140 Intens (2018)
Uitvoering | Grand Scénic TCe 140 Intens |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Onze scénic
Ik heb voor een Renault Grand Scénic gekozen omdat ik dit nog altijd het gemakkelijkste vind om met heel veel mee te nemen als je met heel het gezin op uitstap en op vakantie gaat. Ik doe niet mee aan de rage om een cross over te kopen omdat zo gezegd dit veel leuker is. Ik heb nog niet veel er mee gereden omdat ik de auto nog maar 1 week in het bezit ben van de GS. Voor die enkele keren met de auto heb gereden bevalt mij het rijden goed. Ik heb voor de Intens met de 1.3 TCE 140 pk motor gekozen. Ik heb voor de volgende optie's gekozen die voor mij het belangrijkste vond. Optie 1 het techno pak dit omvat R-link 2 met groot scherm en head-up scherm boven op het dachbaord. Optie 2 het night pak dit omvat de led pure vision lichten en lijn overscheidende waarschuwing.
De auto heb ik beging januari besteld en heb de auto in ontvangst mogen nemen op 23 april. Ik heb de 5 persoons versie besteld en bij levering had de garagist nog een leuke extra voor mij in petto. Namelijk de er 2 extra zetels in de koffer zitten. Ik ga proberen regelmatig mijn review bij te werken.
Vakantie zit er op
Weer een stukje aan toevoegen over mijn GS. Wij zijn van 02-07 tot 09-07 naar Centerparcs Les 3 forets in Frankrijk geweest. Wat een heerlijke wagen om mee te rijden. Met 6 inzittende en de bagage naar onze vakantie bestemming gereden. Ik heb veel gebruik kunnen maken van de cc ondanks het redelijke drukke verkeer dat wij onderweg hadden. De auto trekt zeer goed op met 6 personen en bagage aan boord. Wij zijn er ook mee naar Straatsburg geweest en hebben een mooie route gereden niet langs de autostrade maar door een mooi landschap met veel bossen en een hoge beklimming van een berg en een adembenemende afdaling. Op die week tijd heb ik 66 liter benzine getankt. Er staat nu +/- 3300 kilometers op de teller en de boordcomputer geeft een gemiddelde van 6,5 liter aan. Nog een tip voor de geen die niet de Peage willen nemen vergeet om het uit te schakelen bij de instellingen van de navigatie. Ik heb ook de sterren wat naar een hoger niveau gezet.
PRIVATE LEASE Renault Scénic

Renault Scénic 1.5 dCi AUT7 INTENS LEDER NAVI CAMERA AIRCO LED 18 INCH-LMV PDC
- 2017

Renault Scénic 1.5 dCi Zen Hybrid Assist | Trekhaak | 1850kg Trekgewicht | Apple Carplay/Android Auto | Parkeersensoren voor en achter |
- 2017

Renault Scénic 1.2 TCe Limited 7p.NAVI,CRUISE,CLIMAT