Renault Espace full hybrid 200 Esprit Alpine 5P (2026)

Renault Espace
Renault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault EspaceRenault Espace

UitvoeringEspace full hybrid 200 Esprit Alpine 5P
Versnellingen8, Automaat met dubbele koppeling
Bouwjaar2026
Jaar van aanschaf2026

Eerste ervaringen zijn erg goed

• 210 km

Het was weer zover. Met pijn in het hart afscheid genomen van de Renault Talisman. Die moesten we helaas achterlaten.
De pijn werd wel verzacht als je ziet wat er voor ons klaarstond. Een prachtige auto lijkt me! Voor het eerst wel twee keer achter elkaar gekozen voor dezelfde kleur. Maar wat staat deze hem goed!

Dit weekend wel al wat kilometers ermee gemaakt en de komende tijd zal dat echt wel goed komen. Wel zat het winterweer een beetje in de weg. (Man wat wordt een auto dan snel vies zeg!)
Maar ja wat we gereden hebben was heerlijk. Je voelt wel wanneer de motor erbij aanslaat, maar niet storend en zeker op de doorgaande wegen geen probleem. Binnen de bebouwde kom is het af en toe wel wat hoog in toeren, maar daar kun je dan snel weer elektrisch verder rijden.

Oh ja, ik zal nog even vertellen wat de specs zijn:
Renault Espace Esprit Alpine 200pk Full Hybrid
De kleur is Gris Baltique (zilvergrijs met een blauwe gloed erdoor)
Daarbij Pack Light & Sound (glazen dak en Harman Kardon audio systeem)
Pack Privilege (Active driver assist, Intelligent adaptive cruise control, Head up display, Matrix LED koplampen en Elektrisch verwarmbaar stuurwiel)
Pack Comfort (Face recognition, elektrische verwarmbare voorstoelen, Elektrisch verwarmbare akoestische voorruit en 6-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met massage voor de bestuurder)

Redelijk compleet lijkt me zo ;-)

Om van bovenstaande zaken even wat uit te lichten; die radio, wat een goed geluid komt daar uit! Echt super!

Maar ik ga de komende tijd lekker rijden en bij tijd en wijle deze review aanvullen.

10,0