AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Renault Clio (2011)

Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Lekkere diesel
Ik heb deze auto nieuw gekocht bij de Renault dealer.
In het begin was het schakelen af en toe niet helemaal vlekkeloos. Er is dan ook door de dealer nieuwe olie in de versnelling bak gedaan. Vervolgens is alles goed blijven gaan.
Ook heb ik in de eerste jaren een nieuwe accu moeten laten plaatsen bij de dealer, Ik kreeg een heel vreemde storing, en stond stil. Bij de dealer werd geconstateerd dat de accu stuk was. Tot op heden geen problemen meer. Deze auto is voor zijn geld aardig ruim, ook voor passagiers, lekkere instap, prima rij eigenschappen, en vlot genoeg. Zit en rijdt goed.
10,0
PRIVATE LEASE Renault Clio
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Renault Clio 0.9 TCe Limited - Navi / Bluetooth / Parks. achter
- 2018
€ 10.945

Renault Clio 0.9 TCe Limited | Cruise control | Airco | Navigatie | Parkeersensoren achter |
- 2017
€ 8.945

Renault Clio 1.6 Hybrid 145 Techno - RIJKLAARPRIJS - Achteruitrijcamera - All Seasonbanden - Dealeronderhouden
- 2022
€ 17.995