Reliant Scimitar Gte Automatic (1977)

autoreview

Signalement

UitvoeringScimitar Gte Automatic
Versnellingen3, Automaat
Bouwjaar1977
Jaar van aanschaf1977
KM-stand laatst0 km
Lezerswaardering: 20%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Ik was de eerste eigenaar van deze auto. Kocht hem bij de toenmalige dealer in Veenendaal. Kostte toen f 40.000. Viel opmde kunststof carrosserie. Roest niet dus dan hoef je nooit meer een nieuwe te kopen. Toen mijn 2 zoons wat ouder werden begonnen ze te klagen over de beperkte ruimte op de achterbank. Heb hem toen ingeruild bij aankoop van een Rover 3500 V8. Later spijt gekregen, had de Scimitar nooit weg moeten doen. Wil graag in contact komen met huidige eigenaar (mijn mailadres: m.schuurman24@kpnplanet.nl).

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens