Peugeot 407 SW GT 2.2-16V (2008)

Peugeot 407 SW
Peugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407 SWPeugeot 407Peugeot 407Peugeot 407

Uitvoering407 SW GT 2.2-16V
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2008

Deze Peugeot rijd ik nu al 3 weken als voorloop-auto op mijn leaseauto.
In het verleden heb ik al eens een Peugeot 307SW als leaseauto gereden en daar was ik destijds redelijk tevreden over. Deze 407SW heeft net als de 307 een mooi glazen dak. Mijn zoontje vindt dat geweldig, want hij kan goed vliegtuigen zien als we langs Schiphol rijden. Verder vind ik het uiterlijk van de 407 een stuk mooier. Hij heeft gewoon wat meer \"smoel\".
Binnen heeft hij genoeg ruimte, maar is vergeleken met de 307 wel een stuk krapper. Het navigatie systeem werkt perfect en ook de telefoon is goed, maar om deze te kunnen gebruiken is wel een extra simkaart nodig, want hij heeft geen bluetooth.
Er zit een armsteun in het midden, waar de enige bekerhouder precies onder is geplaatst. Dit is echt de meest vreemde en meest onpraktische plek die ik ken. Al het drinken moet schuin geplaatst worden en kan alleen met een vreemde knik in de pols worden gepakt.

Nu wil iedereen natuurlijk ook wat weten over de rijeigenschappen... tja... Hier ben ik niet positief over. De automaat is vreselijk. Ok, ik was de automaat van BMW gewend en deze was heerlijk, maar dit is toch wel erg dramatisch.
Het is een 4-bak en deze draait continue heel veel toeren. Optrekken doet hij nadat hij even zijn adem inhoudt en er goed over na heeft gedacht. Het lawaai is enorm en in sport stand wordt het zelfs nog erger aangezien de toeren nog verder omhoog gaan.

Duidelijk mag zijn dat mijn leaseauto geen Peugeot 407SW gaat worden....

- Volle tank wordt als net niet vol weergegeven.
Verder nog geen noemenswaardige problemen.

2,8
  • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens