Peugeot 308 SW Blue Lease Premium 2.0 BlueHDi 150 (2018)
Uitvoering | 308 SW Blue Lease Premium 2.0 BlueHDi 150 |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Geweldige Auto
Begin dit jaar werd het tijd voor een nwe (lease) auto. Veel gekeken en gereden, van Renault Megane tot Ford Mondeo, SUV in verschillende maten en vormen etc en net 4 maanden een Golf Variant gereden (voorloop auto). Ik heb echter wederom gekozen voor de Peugeot 308SW in een mooi aangeklede versie met oa Denon HiFi, Lederen bekleding, (achter af gratis ingebouwd actie van Peugeot), glazendak, mooie velgen en met 150PK HDI. De nieuw prijs (ivm de bijtelling) is CA 36.000. Nu 500KM verder, wat een geweldige Auto. het zal aan mij liggen maar waarom zou je voor het zelfde geld een hele kale Volkwagen Golf variant kiezen? Geen 6e versnelling, geen regensensor, matig geluid, kneiter harde stoelen, etc. Maar goed dat terzijde. Ik ben heel erg tevreden met de 308SW ook de iCockpit vindt ik top, ik zit als een prins en De 150PK HDI is zeer soepel.
Erg tevreden
Inmiddels 2900KM verder en ik kan niets anders zeggen dan TOP.
PRIVATE LEASE Peugeot 308

Peugeot 308 1.2 PURETECH 130PK 5-DRS ALLURE / NAVI / LED / PDC / CLIMA / 16"LMV / CAMERA / PANO.DAK / BLUETOOTH / CRUISECONTROL / 1E EIGENAAR / SCHITTERENDE STAAT !!
- 2019

Peugeot 308 SW 1.5 BlueHDi Blue Lease Executive