Peugeot 307 XS Pack 2.0 HDI 90pk (2004)
| Uitvoering | 307 XS Pack 2.0 HDI 90pk |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2004 |
| Jaar van aanschaf | 2004 |
| KM-stand bij aanschaf | 1 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Anderhalf jaar geleden mocht ik hem ophalen. Mijn eerste lease auto. Hij stond daar in het prachtige zwart mij toe te blinken!
Nu, bijna 80.000 km verder ben ik er nog steeds van overtuigd dat ik een goede keuze heb gemaakt. De XS Pack versie is van zichzelf al behoorlijk compleet. Heb nog wat toeters en bellen toegevoegd, zeg maar gerust bijna het gehele optieboekje. (navigatie en ESP zitten er niet op)
Op het reguliere onderhoud na, niet in de garage geweest.
De stoelen zitten heerlijk, je houdt het er uren op uit. Ook is er lekker veel leefruimte voor de achterpassagiers. We zitten nogal eens met meerdere personen in de auto,
maar dit gaat prima.
Enige nadeel aan het hoge dak is dat de microfoon voor de carkit wat verder weg zit, waardoor ’de andere kant’ je niet altijd even goed kan verstaan.
90 PK is niet overdreven, voor mij wel voldoende. Verbruik is tussen de 1:15,5 en 1:16 met altijd de clima. licht en radio aan, dus dat is netjes.
Update 8-11-05: vanaf volgende week staat de nieuwe leaseauto klaar. Dan gaat deze auto er na 94000 trouwe kilometers uit. Echt geen centje pijn gehad met deze auto, alle kilometers heb ik naar volle tevredenheid gereden.
Oja, in tegenstelling tot veel berichten: Mijn auto heeft geen enkele elektrische storingen of problemen gegeven gedurende deze periode. Ook voelt mijn auto nog steeds solide aan en rammelt er helemaal niets. Dit in tegenstelling tot sommige berichten.
’t is een heerlijke reiswagen, echt een aanrader.
De nieuwe auto is geen Peugeot meer geworden, puur vanwege leasebudget en omdat ik de facelift niet mooi vind.
Onder garantie tijdens beurt wiellager vervangen.