Peugeot 307 Gentry 2.0 HDI 110pk (2002)

autoreview

Peugeot 307
Peugeot 307Peugeot 307Peugeot 307Peugeot 307Peugeot 307Peugeot 307Peugeot 307 - interieurPeugeot 307 - interieur

Signalement

Uitvoering307 Gentry 2.0 HDI 110pk
Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar2002
Jaar van aanschaf2002
KM-stand laatst90.000 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Fijne auto met matig verbruik en vervangen koppeli

 • 90.000 km

De auto reed heerlijk: zat vol met opties en was stil bij voldoende vermogen. Wel viel het verbruik wat tegen (1:14) - slechter dan bij mijn huidige MB E320 CDI - en heeft de koppeling het bij 70.000km op de teller begeven. Dit scheen een 'normaal' probleem te zijn bij de 110pk HDI met vijfbak. Kostte wel €1.700, hetgeen ik veel geld vond, zeker in het kader van de nieuwprijs van de auto.

Al met al reed de auto erg fijn en heb ik er veel plezier van gehad maar vielen de kosten en het verbruik mij enigszins tegen. De 'zichtbare' bouwkwaliteit vond ik minder dan bij de Skoda Octavia die ik ervoor had, al voelde alles wel wat luxer aan.

3,5
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens