Peugeot 307 SW 2.0 HDI 110pk Pack (2003)
| Uitvoering | 307 SW 2.0 HDI 110pk Pack |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand laatst | 0 km |
Mijn 307 SW Pack is extra uitgevoerd met een leerpakket en extra getinte achterruiten.
Ik heb de auto nu iets meer dan 4 weken en hij bevalt me zeer goed. Na de overstap vanuit de Renault vallen met name de stoelen en het onderstel positief op. De stoelen zijn mooi en goed gevormd (zelf ben ik 1.96 en de zitpositie is voortreffelijk) en door het leerpakket is positie zelfs nog beter. Uiteraard is de flexibiliteit van de indeling ook een enorm pluspunt.
Het onderstel is redelijk stijf en sportief zeker in combinatie met de ESP. Een weekje rondgereden met de ESP uitgeschakeld en je merkt het verschil.
Tip voor de mensen die klagen over de radio; de speakers voor lage tonen zitten achterin. Zet de fader positie dus redelijk naar achter en het geluid verbetert aanzienlijk.
Het verbruik ligt gemiddeld op 6.8L/100 KM. Let wel: ik rij bijna alleen maar snelweg (gem. snelheid per tank diesel is 80+, kruissnelheid rond de 130) en de climatcontrol staat altijd aan.
De motor is uitzonderlijk stil en soepel. Meekomen in het verkeer is geen probleem. Qua stilte: ik heb al een paar keer geruime tijd 130 gereden in ’5’ omdat ik teruggeschakeld had en vergat weer op te schakelen.
Een lekke band (spijker)