Peugeot 307 SW 2.0 16V (2003)
| Uitvoering | 307 SW 2.0 16V |
| Versnellingen | 5, Handgeschakeld |
| Bouwjaar | 2003 |
| Jaar van aanschaf | 2003 |
| KM-stand bij aanschaf | 5 km |
| KM-stand laatst | 0 km |
Eindelijk de stoute schoenen maar aangetrokken om ook mijn ervaringen voor een ander op papier te zetten.
Vol trots met mijn nieuwe auto de garage van de dealer (Nefkens te den Bosch) uit gereden.
Met loden schoenen weer terug om te vragen waarom de achterpasagiers geen verlichting hebben als ze instappen, antwoordt was dat dit leeslampjes zijn (is dit echt zo?)
Afgelopen periode teveel naar de dealer geweest vind ik en wordt daar zeer matig geholpen.
Voel me niet meer thuis en overweeg om weer over te stappen naar mijn Toyota vrinden.
Na enige tijd terug voor een rare rammel in ....??, men zei dat dit in het lichtmetalen spruitstuk zat en gaf de tip om de 1000 km beurt af te wachten, je rijdt voor aap met zo een sound zeiden de buren (leedvermaak)
Hebben dit niet kunnen verhelpen en andere monteur bij ander probleem zei dat tussendemper niet goed was en vervangen moest worden.
Hier nog wat ellende op een rij;
-losse binnenbekleding bij deurdrempel duo pasagier!
-los deurrubber achter portier.
-lak eraf bij voorportieren, lijkt op dat dit bij dichtdoen ontstaat. oplossing bij dealer was tape!!niet te rijmen zeg.
-brandstof melding en niet of slecht willen lopen compu leest deze niet uit.
-soms harde tik na een bocht of na optrekken (niet de remklauwen)
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee