Peugeot 307 SW 1.6 HDiF 110pk Pack (2004)

Peugeot 307 SW
Peugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 - interieurPeugeot 307 - interieur

Uitvoering307 SW 1.6 HDiF 110pk Pack
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

Ik ging voor deze auto omdat het een mooie uitstraling heeft en buiten de mooie interieur ook nog een leuke panoramadak heeft. Wat me is opgevallen is dat de stoelen heerlijk zitten en de HDI stiller is dan de TDI van Audi. Hij sprint ook sneller als je iemand inhaalt. Met parkeersensor, Climate Controle, Lederen Stuurwiel en sportvelgen is het een fantastische wagen. Ik rij ongeveer 200 km per dag en verbruik ongeveer 5.7 a 6.0/100 km. 30 % stad en 70% snelweg. De 5.1/100km wat de norm is volgens het boekje haal je nooit tenzij je 90 rijdt.
Bij 120.000 werd de vliegwiel vervangen waarna de auto nooit meer de oude werd.
Harde koppeling, accu die contstant leeg raakte en trillende stuur zorgde voor veel irritatie.
Na 160.000 overgestapt op GolfPlus.

Bij 1200 km gaf de boardcomputer het volgende aan: ’Uitlaatgassen storing’. Bleek dat de stekker niet goed zat. Verders no problemos.

9,5