Peugeot 307 SW 1.6 16V Pack (2003)

Peugeot 307 SW
Peugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 - interieurPeugeot 307 - interieur

Uitvoering307 SW 1.6 16V Pack
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003

In verband met gezinsuitbreiding de 307 SW aangeschaft. Twijfel nu om mijn huis te verkopen want wat een grote bak is dit zeg! In één woord fantastisch!

Eind oktober werd de auto geleverd in de kleur gris cendré met grijs/beige bekleding. Eén van de eerste in Nederland gezien de start van de productie hiervan (voor het eerst in september 2003). Ik heb gekozen voor de Pack utvoering wat ik een ieder zeker kan aanraden. Op het sturen na hoef je niets te doen. Alles wordt voor je gedaan. Ruitewissers, verlichting, cruise control, parkeersensor zit er dan ook allemaal op. De bediening van de radio zit bij het stuur. Oftwel... stoel op de relaxstand en heerlijk rijden.

De 1.6 voldoet ruim. Verbruik is 1 op 13 en dat vind ik oké voor zo´n zware bak. Mocht je een caravan willen trekken dan kun je beter kiezen voor de 2.0.

Je hebt een zee aan ruimte en het interieur is multi-functioneel aan te passen. De laptop of DVD-speler kun je makkelijk aansluiten.

Ik twijfelde om te wachten op de Renault Megane GT maar heb daar geen spijt van. De Renault kan bij lange na niet tippen aan de SW (dit geldt trouwens ook voor de Cabrio, maar dat terzijde).

UPDATE: 20 april 2004
Tot vandaag de dag nog steeds fantastisch! Laatst alle stoelen eruit moeten halen om spullen te vervoeren en je weet niet wat je ziet. Lekker praktisch. De climate control werkt ook perfect. Voorheen had ik een airco en die blijft blazen maar met de CC merk je niets.

Helemaal niets.