Peugeot 307 SW 1.6 16V Pack (2003)

Peugeot 307 SW
Peugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 SWPeugeot 307 - interieurPeugeot 307 - interieur

Uitvoering307 SW 1.6 16V Pack
Bouwjaar2003
Jaar van aanschaf2003

Positief:

*** Sportief uiterlijk
*** Lekkere stoelen
*** Wanneer het stuur niet trilt lekker relaxed rijden
*** Mooi zicht/uitzicht, vooral degene achterin
*** Lekkere remmen
*** Goede grip op de weg (Bridgestone banden)
*** Goede behandeling dealer
*** Etc...wat de andere ook al gemeld hebben

Dit is een leaseauto welke nieuw is afgeleverd. Wat ik heb ontdekt tot nu toe:

*** Bij aflevering hing het stof overal aan.(slordig van de dealer)
*** Hoog brandstof verbruik, zou ik nooit privé kopen.
*** Koop zelf een stereo installatie want het klinkt niet al te goed de standaard 6 speakers. De trilgeluiden zijn zwaar irritant als je veel bass gebruikt.
*** Trillen van het stuur en zelf de hele auto. In bochten, boven de 120 km/h trilt het stuur wanneer het er zin in heeft. Dealer heeft de auto al gebalanceerd maar dit had als gevolg dat bij 90 km/h de hele auto trilt(grappig). Ik ga dit weekend maar weer eens langs. Voor 23500 euro wil ik geen trillend stuur onder de 150 KM/H.
*** Boven de 100 KM/H wordt ook het banden geluid ongelofelijk irritant.
*** Bagagenet/Hondennet hangt voor het raam zodat je zeg maar de bovenkant van het achternaam niet kan zien, gewoon slordig.
*** Wat mij qua uiterlijk ook zeer irriteert is de (pers)strip onder de deurdorpel die goed zichtbaar is. Dit is de hechting tussen bodem en de rest van de carrosserie. Dit is overigens bij de 206 ook zo.
*** Irritante Climat Control, steeds warm/koud.

Maar zo positief dat ik ben ga ik ervan uit dat de dealer mijn problemen gaat oplossen ook al kost het wat tijd. Zij kunnen er tenslotte ook niks doen, de auto’s worden niet bij de dealer in elkaar gezet, ze moeten ook kijken waaraan het zou kunnen liggen. Behalve het stoffige interieur neem ik ze (nog) niks kwalijk.

7,5