Peugeot 206 GTI 2.0-16V (1999)
Uitvoering | 206 GTI 2.0-16V |
Bouwjaar | 1999 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Bij de eerste kennismaking tijdens de proefrit viel mij vooral de grote souplesse van de motor op. Hoe heerlijk; inhalen zonder per se terug te hoeven schakelen. Wat een rust. Dat is de ene kant. De andere kant van deze auto heb ik nog niet helemaal ondekt maar zou moeten zijn: een scheurijzer. Qua prestaties maakt ie deze verwachting zeker waar, echter de remmen laten te wensen over. En nu we het toch over minpuntjes hebben, dat intrieur hadden ze ook wel iets beter in elkaar mogen schroeven. Rammeltjes en kraakjes zijn aan de orde van de dag. Natuurlijk is het wel een ware verwennerij om in zo"n klein autootje alle luxe tot je beschikking te hebben, automatische airco en zelfs een regensensor. om nog maar te zwijgen over het half lederen interieur.
Al met al een heel leuke auto, rap en luxe. Ook uiterlijk top. Op een paar minpuntjes na voldoet deze auto mij prima.
Remmen blijven piepen en aanlopen
Rammeltjes in het intrieur
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee