Peugeot 205 XE 1.1 (1988)
Uitvoering | 205 XE 1.1 |
Bouwjaar | 1988 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
Beste lezer van mijn verhaal, ik kocht mijn rode Peugeotje begin januari van 2004,
De auto had toen geruime tijd stil gestaan, ruim een jaar, toen ik hem kocht zaten er ook best wat mankementen aan, zoals vastgeroeste remmen, een poruize uitlaat, maar nadat ik haar aan de praat had gekregen ben ik naar Vlaardingen gereden ongekeurd maar ja moest haar toch verplaatsen, naar mijn woonadres!
De reis was goed verlopen vanuit Tilburg gelukkig maar, toch nog 80 kilometers!
Nadat de auto een week stil had gestaan ben ik eens goed gaan kijken hoe ik haar weer A.P.K veilig de weg op kon krijgen, dat viel achteraf allemaal best wel mee voor zo"n oude bak, ik heb de uitlaat vervangen een stuurkogel vervangen, en het contactslot vervangen, de remmen los gemaakt en de auto een grote beurt gegeven toen dat allemaal achter de rug was, ging zij ruim een maand later gekeurd en al de weg op en ze loopt weer als een zonnetje.
Ik heb in die drie maanden dat ik in mijn peugeot rijd geen problemen gehad en ook met andere peugeots 205 die ik heb gehad nooit geen problemen alleen een aandrijfas eens vervangen bij een oudere wagen die ik gehad heb maar daar verder ook nooit geen problemen mee het start altijd en is betrouwbaar op haar oma leeftijd!