Peugeot 205 (1993)

autoreview

Peugeot 205 (1993)

Signalement

Versnellingen5, Handgeschakeld
Bouwjaar1993
Jaar van aanschaf2022
KM-stand bij aanschaf240.239 km
KM-stand laatst240.239 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Opnieuw een 205

 • 240.239 km

Met het einde van mijn vorige 205 een witte GE met veel aanpassingen, heb ik meteen deze kunnen aanscaffen voor de prijs die ik aanvankelijk voor het APK klaarmaken van de witte had bedacht.
Dit is een Ace met een set stuggere en lage voorveren erop. Hoewel net als de andere een 1100 voelt en rijdt deze heel anders.
Hoewel ik liever een vierdeurs had is deze tweedeurs ook niet verkeerd (alleen even oppassen met uitstappen want ik heb me aangewend om tegen de B-stijl te leunen met uitstappen en die zit hier ruim 20cm verder naar achteren).
Klusjes die er meteen aan komen:
* Keerring versnellingsbak vervangen.
* De ruitenwissers voor gaan veel te traag. dus smeren en anders vervangen.
* De deursloten vriezen meteen vast en zo kon ik vanmorgen concluderen dat de achterklep echt geen derde deur is hoewel ik er wel door ben binnen gekomen. Dus daar moet ook nieuw smeermiddel op.

De vorige heeft het ruim 7,5 jaar volgehouden bij mij, ik hoop dat deze nog langer bij mij blijft.

4,3
 • Betrouwbaarheid
  5
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  3
 • Kosten
  5
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens