Opel Omega 2.2i-16V Business Edition (2003)

Uitvoering | Omega 2.2i-16V Business Edition |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Ondanks zijn hoge kilometerstand rijd ie echt als nieuw! Ziet er ook echt superstrak uit, zwart metalic en voorzien van alle gemakken. Wij hebben onlangs onze vorige Omega met een kilometerstand van 240.000km ingeruild voor deze Omega. Gelukkig wel bij een Opel-garage met een vertrouwde uitstraling. Zij konden ons ook de hele onderhoudshistorie van deze Omega laten zien. Auto is echt voor zakelijk gebruik geweest en altijd keurig onderhouden en netjes bereden door één persoon. Hij wilde persé een benzine-uitvoering en geen diesel-uitvoering.
Jammer is wel dat hij geen trekhaak heeft, maar die laten we er tzt onderzetten.
Over een tijdje zal het echt moeilijk zijn om een andere auto te gaan uitzoeken, aangezien de Omega ons echt supergoed bevalt. Zeker qua prijs/verhouding. Ook jammer dat ie wordt ondergewaardeerd. Voor mijn werk als taxichauffeuse rijd ik een Mercedes E-klasse, nieuw model. Maar mijn Omega doet echt niet onder voor de Mercedes. Alleen al de extra beenruimte achterin. Zelfs mijn baas vind het een mooie/zakelijke auto. Ben dan ook dik tevreden met mijn Omega.
Géén, zelfs niet met de vorige Omega.
Onderhoud hebben ze allemaal nodig, nieuwe olie, banden etc.